maanantai 1. huhtikuuta 2013

Tästä se kaikki vasta alkaa


 Aina on niin vaikea päättää mistä aloittaa joten kerronpa hieman itsestäni. Olen Iloinen ja sosiaalinen  18 vuotias nuori nainen uudeltamaalta. Opiskelen lastenohjaajaksi toistavuotta. Hrrastuksiini kuuluvat salilla käynti ja kävely. Musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni  harrastan laulamista. vapaa ajalla vietän aikaa ystävien ja perheeni kanssa juuri nyt pääsiäisenä olimme perheen kanssa himoksella lomalla. ruoka on yksi suurin intohimoni rakastan ruoanlaittoa kuten myös shoppausta ja matkustelua. 


Aloin jo joskus kirjoittaa blogia mutta se sitten lopahti kokonaan. Ei ollut enään intoa kirjoittaa. Olen jo pitkään miettinyt että haluan tuoda omia ajatuksiani ja näkökulmia esille julkisesti.Tämän blogin tarkoituksena on tuoda hyväksyntää ja tasa arvoa tähän yhteiskuntaan ja saada ihmisten asenteet ja ennakoluulot muuttumaan. Eihän kukaan voi  muuttaa toista mutta toivoisin että te jotka tätä luette  ettet tuomitsisi minua tai muita ja  huomaatte että ei kukaan ole täydellinen ja elämässä tulee  ala ja ylämäkiä haasteet kuuluvat elämään mutta niistäkin selvitään ja se että erilaisuus on vain rikkaus.

Jatkossa kirjoitan lisää opiskeluistan lastenohjaajana ja ajoista jolloin olin peruskoulussa. Ensi kerralla kerron opiskeluitten lisäksi perheestäni ja siitä  ketä siihen kuuluu ja millainen se nyt  tänäpäivänä on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti